DESPRE NOI

Servicii complete de recrutare și furnizare de forță de muncă - lucrători străini din Asia și Africa

 

 

DESPRE NOI :
   Firma SC FIFIRIG SRL  (RO952605 ; J04/45/1991) face parte din grupul de firme FIFIRIG, impreuna cu SC FILMIR-PROD SRL (RO4277790 ; J04/1138/1993) cu o cifră de afaceri de peste 12.500.000 lei in 2021
   Oferim servicii complete de recrutare și furnizare de forță de muncă - lucrători străini (din țări din Asia si Africa), firma SC FIFIRIG SRL fiind înregistrată conform cod CAEN 7810 –“Activități ale agențiilor de plasare a forței de muncă”

   Echipa noastră de specialiști vine în întampinarea dvs pentru a vă oferi personalul străin potrivit nevoilor firmei dumneavoastră.
    Firma noastră se ocupă de pachetul complet : de la identificarea și recrutarea personalului străin conform cerințelor dvs, la întocmirea documentațiilor necesare și până la aducerea lucratorilor străini în România.
    Dorim să subliniem faptul că punem foarte mult accent pe calitatea personalului adus și nu pe cantitate, astfel încat în perioada de selecție suntem foarte stricți pentru ca personalul străin să corespundă pe deplin cerințelor dvs. Suplimentar putem facilita prezența unui reprezentant al firmei dvs în țara de origine pentru a participa direct la interviuri / probele de lucru.   In cazul în care nu doriți ca un reprezentant al firmei dvs sa fie prezent în țara de origine pentru a viziona candidații, putem efectua de asemenea o probă de lucru filmată în țara de origine, pe care sa v-o prezentam dvs, împreună cu CV-urile candidaților.
     Scopul nostru este ca firma dvs sa fie pe deplin mulțumită de muncitorii străini aduși, acestia să vă aducă un plus valoare prin productivitatea, stabilitatea si seriozitatea lor, iar pe viitor, dacă veți mai avea un nou necesar de personal, sa doriți să mai aduceți din nou, tot prin firma noastră și alți muncitori străini.
     Tratăm fiecare client cu implicare și profesionalism, fie ca aveți un necesar de doar câteva persoane, sau de câteva sute de persoane, vă garantăm că firma noastră vă va explica pe deplin toate detaliile, informațiile și etapele aducerii de personal străin, și vă va consilia pas cu pas prin toate etapele.


    In funcție de domeniul de activitate pentru care aveți necesar de personal străin, vă putem furniza forță de muncă din Asia (India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Pakistan, Vietnam, etc) sau din Africa.
    Vă putem oferi lucrători străini din orice domeniu de activitate : construcții, confecții textile, hotel, restaurant, agricultură, curățenie, manipulare, auto, producție, etc